Inner Peace Processen

Om Inner Peace tilstanden

Næsten alle mennesker har samlet en del “bagage” eller traumatisk materiale. Ofte hvis vi oplever noget ubehageligt sker der det at vi ikke alene mærker ubehaget fra hændelsen i nutiden, men vi føler effekten af vores samlede traumemasse. Det kan illustreres ved en sten der rammer ned i et mudderhul – stenen sender chokbølger ud i hele næromådet når den rammer. Noget lignende kan ske når vi oplever andres traumer eller problemstillinger – det minder os om vores egne traumer og ting vi ikke har følt i lang tid kan pludselig fylde meget.

Inner Peace er en proces der gør dig fri for den emotionelle påvirkning fra din “bagage”. Dvs at du  f.eks. vil opleve mere overskud i pressede situationer, hvor du tidligere har følt dig overfølsom. Hvis du har haft nogle negative oplevelser som fylder meget i dine tanker, som forhindrer dig i at nyde livet kan denne proces måske hjælpe dig til at lægge dem bag dig og komme videre i livet. Denne proces gør dig også langt mindre påvirkelig i situationer hvor mennesker omkring dig er følelsesmæssigt påvirket. Inner Peace er derfor en god tilstand for alle der gerne vil have mere overskud og ikke mindst for terapeuter og andre der arbejder med mennesker i krise.

På denne workshop får du Inner Peace tilstanden –  deltagere opnår en fornemmelse af fred under alt andet de måtte føle samtidigt med at den fjerner følelsesmæssig ubehag fra traumer i fortiden. Tilstanden er karakteriseret ved et fravær af ubehag og aktivering. I nuet vil man stadig kunne blive aktiveret af ting der sker, men den underliggende følelse af fred vil gøre det lettere at vende tilbage til en ligevægtstilstand af harmoni.

Hvad har folk sagt efter Inner Peace processen:
“Jeg var fredfyldt før processen, men nu irriterer ting mig overhovedet ikke. Jeg har fået en vis afstand til ting og problemer. Nu kan jeg tage chancer med et smil og selvtillid”
“En hel ny verden og helt ny følelse. Jeg bliver ikke aktiveret mere” “Jeg føler mig så absolut mere fredfyldt”
“Jeg føler at jeg accepter mig selv mere, er mere glad og kan få kontakt med mit hjerte center. Jeg er bestemt kommet videre”.
“Det er som om jeg flyder indeni en fredfyldt tilstand. Jeg bliver ikke aktiveret så let. Gammelt traumatisk materiale har ikke noget emotionel påvirkning på mig mere”.
“Jeg forbliver fredfyldt i kaotiske omgivelser”.
“Jeg er mere fredfyldt og rolig. Færre bekymringer”.
“Inner Peace processen gav mig forståelse så jeg kunne komme videre. Jeg kan stadig føle tristhed, men det påvirker mig ikke – det er som om der er sket en udvidelse af mig. I fortiden trak jeg mig sammen, nu er jeg udvidet”.
“Jeg er mere fredfyldt end før. Uafklarede temaer og problemer forstyrrer ikke min indre fred – nu er det svært at kører mig selv op eller blive ophidset – jeg føler mig bare let kørende”
“Nu føler jeg en følelse af simpelhed, en integreret jordnær fredfyldthed. Livet er simpelt og let – før en form for halvkvalt fredfyldthed. Det løser ikke dine problemer – men giver dig større tilstedeværelse og fred med dig selv”. “Efter Inner Peace processen kunne jeg ikke aktivere mig selv, medmindre jeg satte mig ned og virkelig prøvede. Utrolig ændring efter Inner Peace. Den største forandring jeg har bemærket er når jeg kører bil. Forhen var jeg nervøs – nu overhovedet ikke. Det har forbedret min kørsel. Når jeg sejler i min nye yacht i svære betingelser smiler jeg. Jeg er 10 gange mere effektiv uden aktivering. Det er den mest fornøjelige proces jeg har lavet – jeg smiler stadig”
“Generelt er jeg meget mere rolig. Jeg bliver næsten ikke vred.”

Priser:
Vi laver Inne Peace som:
Klinikprodukt med advanced behandling.
Workshop 2 dage, hvor du arbejder selv under supervision.

Forskellen på at tage Inner Peace som 2-dages workshop eller som proces med avancerede teknikker er følgende. I workshoppen skal deltagerne selv udføre healingarbejdet. Dette gøres normalt med simple healingteknikker som kan udføres af alle – dette sker under tæt supervision og med hjælp fra underviserne. Som en-dags proces får deltagerne Inner Peace tilstanden af klinikkens terapeuter med hjælp fra avancerede peakstates teknikker. Deltagerne kan slappe af imens – hvile, sove eller læse en god bog imens! Endvidere er den avancerede inner peace tilstand dybere, mere fundamental end den tilstand der opnås i workshoppen.

Næste 2 dages workshop:    Se også vores kalender.

Yderligere information – lailah.johansson@live.dk ell. 20616688