Silent Mind Processen

Om Silent Mind Processen

Processen bevirker at hovedet bliver mere roligt – den fjerner bl.a. visse former for negative tanker og stemmer. En del mennesker har meget støj i hovedet i form af mange tanker og indre dialoger. I værste fald har det form som en indre kritiker eller kommentator der forholder sig kritisk og negativ overfor ens gøren og laden. I lettere tilfælde har det form som en indre uro der gør det svært at slappe af når man ønsker det. For mennesker der dyrker meditation kan denne ufrivillige indre støj og uro virke meget forstyrrende på meditationen og gøre det næsten umuligt at opnå en god praksis. Mennesker som er meget påvirkelige af andres indflydelse kan også opleve positiv effekt på dette problem idet Silent Mind kapper de usynlige relationer der foregår især på det ubevidste plan når mennesker mødes.

Efter processen har de fleste en oplevelse af at de føler en højere grad af indre ro og en bedre evne til at fokusere når det er nødvendigt og også slappe af når det ønskes. Forud for processen anbefales det at man tager en samtale med klinikken for at fastslå om man kan have fornøjelse af silent mind og om de forventninger man har  vil kunne opfyldes.

Referencer:

“Jeg har en dejlig ro i kroppen, jeg føler mig meget mere positiv, tilfreds med livet som det er,
jeg behøver ikke at kæmpe, det er en nydelse.” Mette Severinsen

“Mit navn er Martin og jeg har været så heldig at stifte bekendtskab med silent mind. Når jeg lytter til lydbøger eller til en meditations cd oplever jeg nu, at jeg kan være helt til stede uden al den baggrundstøj
som egentlig fyldte overraskende meget før min silent mind behandling. Det er altså så fantastisk at opleve denne ro, hvis jeg sammenligner med før. Forestiller mig af og til, at jeg endten befinder mig i et auditorium eller en kirke – Helt tomt ingen støj eller mennesker. Et stille ståsted jeg nu kan bruge til dagligdagens strabadser.” Martin Hejlesen Jensen

Priser:
Vi laver Silent Mind som:
Klinikprodukt med advanced behandling.
Workshop 2 dage, hvor du arbejder selv under supervision.

Forskellen på at tage Silent Mind som 2-dages workshop eller som proces med avancerede teknikker er følgende. I workshoppen skal deltagerne selv udføre healingarbejdet. Dette gøres normalt med simple healingteknikker som kan udføres af alle – dette sker under tæt supervision og med hjælp fra underviserne. Som en-dags proces får deltagerne Silent Mind tilstanden af klinikkens terapeuter med hjælp fra avancerede peakstates teknikker. Deltagerne kan slappe af imens – hvile, sove eller læse en god bog! Endividere er den avancerede silent mind tilstand dybere, mere fundamental end den tilstand der opnås i workshoppen.
Næste 2 dages workshop.

Yderligere information – lailah-johansson@live.dk  ell. 20616688