Uddannelse

PeakStates Terapeutuddannelse

Om uddannelsen

Få suppleret din værktøjskasse med en række specialværktøjer til healing af traumer. Du får forståelsen af hvordan traumer manifesteres – hvordan de føles i kroppen således at du lærer at genkende dem ud fra de symptomer klienter mærker.

Uddannelsen er en rejse ind i biologien hvor du vil stifte bekendskab med en bred vifte af terapeutiske, spirituelle og shamanistiske teknikker. Det kan bruges alene eller i samspil med andre terapeutiske modaliteter.

Endvidere opnår du en række peak tilstande som vil forbedre din livskvalitet og som samtidigt vil gøre dig til en bedre terapeut.

Uddannelsens indhold:

  • Modul 100 – Triune Brain Therapy 2,5 dg.
  • Modul 111 – Basic Whole-Hearted Healing 7 dg.
  • Modul 121 – Diagnoses 5 dg.
  • Modul 130 – More Healing Techniques 5 dg.
  • Modul 140 – Core Issues 4 dg.
  • Modul 150 – Peak States 7 dg
  • Modul 170 -Therapist/Client Relationships 1 dg.

Modul 181 – Certificering – ca. 1 dg.

Efter uddannelsen er der mulighed for certificering der sker gennem en en-dags eksaminering der skal beståes. Prisen for at blive eksamineret er udover kursus prisen.

Modul 160 –  2-7 dg. tilbydes ikke gennem peakstates klinikken men er en forudsætning for at opnå certificering. Det handler om selvmordsforbyggelse, viden om psykiske sygdomme hjælp i forbindelse med spirituelle nødsituationer. Dette kursus vil evt. kunne tilbydes som en separat del der ligger udenfor terapeuttræningen.

Modultallet henviser til nummerering der anvendes af ISPS – læs mere om de enkelte moduler her

Potentielle deltagere evalueres med henblik på egnethed i forhold til deltagelse i uddannelsen.

Yderliger information  på tlf 20 61 66 88   eller  lailah.johansson@live.dk og http://www.subcellularpsychobiology.com/index.html

Undervisere på uddannelsen:

Leif Pedersen og Lailah Johansson

Med backup fra Grant McFetridge og andre advanced therapeuter i ISPS